logo
29/04
28/04
27/04
26/04
2 ...

NewsOne скасував телеміст з пропагандистським телеканалом РФ

08-07-2019 13:481505

NewsOne скасував телеміст з пропагандистським телеканалом РФ

Телеканал NewsOne, близький до кума російського президента Віктора Медведчука, заявив, що скасовує так званий телемарафон «Надо поговорить» з російським пропагандистським каналом через погрози фізичної розправи.

 

 

Відповідна заява опублікована на сайті телеканалу.

Як стверджують на каналі, через спробу «організувати майданчик для обговорення неполітичних питань силами звичайних людей» розпочалась масова інформаційна атака телеканалу. Крім акцій протесту нібито були також і прямі погрози фізичної розправи стосовно журналістів і їх близьких.

На телеканалі вважають, що подібні дії повертають Україну в часи прямого залякування і тиску на журналістські свободи: «Ми вважаємо, що людське життя є головною і абсолютною цінністю, і тому питання припинення війни, встановлення миру і повернення українських полонених додому повинні бути головним питанням для обговорення всіма українськими ЗМІ. Хіба повинні журналісти, які проголошують такий порядок, жити в страху за свої сім'ї?».

Як повідомляли, Президент України Володимир Зеленський виступив із відеозверненням до українців у зв’язку із анонсованим телемостом з Росією.

Натомість він запропонував Путіну розмову за участю Президента США Дональда Трампа, Прем’єра Великобританії Терези Мей, Канцлера Німеччини Ангели Меркель, Президента Франції Еммануеля Макрона.

Як відомо, 7 липня ведучий програми «Вести недели» на російському пропагандистському каналі «Россия 24» Дмитро Кісельов анонсував телеміст «Треба поговорити» на 12 липня спільно з українським телеканалом «NewsOne», який входить до медіа-групи кума Володимира Путіна Віктора Медведчука.

 НСЖУ засудила можливий пропагандистський телеміст з Росією

Leopolis.news