logo
24/04
2 ...

Відомий львівський журналіст стане заступником голови ЛОДА

02-08-2019 11:396264

Відомий львівський журналіст стане заступником голови ЛОДА
Фото: galnet.fm

Львівський журналіст Віктор Гальчинський стане заступником голови ЛОДА Маркіяна Мальського з гуманітарних питань.

Віктор Гальчинський підтвердив кореспонденту Leopolis.news, що отримав пропозицію від голови ЛОДА Маркіяна Мальського зайняти дану посаду.

На сайті НАЗК наразі ще немає декларації В. Гальчинського. Натомість, є декларації ще двох кандидатів на посаду заступника голови ЛОДА Юрія Холода та Юрія Добоша.

Освіта: Львівський Національний університет ім. Івана Франка, факультет журналістики (спеціальність: міжнародна журналістика) – 1995 рік. Присвоєно додаткову кваліфікацію перекладача англійської мови. 

Досвід роботи:

Травень 2013 – по даний час – Керівник прес-служби, АТ «Кредобанк». Основні функції: комплексне управління репутацією банку на території України, формування і реалізація комунікаційної стратегії та інформаційної політики банку,  налагодження, підтримка і розвиток зв’язків та взаємодія із засобами масової інформації, виконання функцій офіційного представника банку на переговорах та публічних заходах, вирішення проблемних питань бізнесу, пов’язаних із зовнішніми комунікаціями (антикризове реагування), розробка та реалізація іміджевих та соціальних проектів різного рівня складності, реалізація проектів внутрішніх комунікацій для працівників банку. 

Січень 2007 – травень 2013 – Менеджер зі зв’язків з громадськістю, Львівська філія ПрАТ «Київстар». Основні функції: комплексне управління репутацією у 8 областях Західної України (Львівська, Тернопільська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька, Волинська, Рівненська, Хмельницька), налагодження, підтримка і розвиток зв’язків та взаємодія із засобами масової інформації, органами влади та місцевого самоврядування, бізнес-спільнотами та неприбутковими організаціями на всій території обслуговування, виконання функцій офіційного представника компанії на переговорах та публічних заходах, вирішення проблемних питань бізнесу компанії, пов’язаних із зовнішніми комунікаціями (антикризове реагування), розробка та реалізація іміджевих та соціальних проектів різного рівня складності на території обслуговування, реалізація проектів внутрішніх комунікацій для працівників філії та підготовка інформаційних матеріалів для внутрішнього сайту компанії, підтримка присутності «Київстар» у соціальних мережах та Інтернеті на регіональному рівні (включно з реакцією на проблемні питання бізнесу, порушені користувачами мереж). 

Травень 2004 – Листопад 2006 – Повноважний представник прес-центру НАК «Нафтогаз України» у Львівській області. Основні обов’язки: комплексне управління репутацією компанії  та її регіональних дочірніх підприємств (УМГ «Львівтрансгаз», УМГ «Прикарпаттрансгаз», ГПУ «Львівгазвидобування», філія «Магістральні нафтопроводи «Дружба» ПАТ «Укртранснафта») у Західній Україні, організація взаємодії з національними, регіональними та закордонними засобами масової інформації, органами влади та місцевого самоврядування, організація та проведення прес-заходів для журналістів на територіях з обмеженим доступом (підземні сховища газу, газоперекачувальні станції, бурові та видобувні установки, нафтоперекачувальні станції та ін.), виступи як офіційного представника компанії для зовнішньої аудиторії, інформаційний супровід реалізації соціальних програм компанії та її дочірніх підприємств.   

Вересень 2002 – Квітень 2004 – Завідувач відділом економіки, «Львівська газета» (Львів). Основні обов’язки: підготовка та редагування щоденної сторінки новин та аналітичних матеріалів з економіки, бізнесу, фінансів та банківської справи (обсяг – 20 тис. знаків), управління командою журналістів, формування та реалізація стратегії та редакційної політики сторінки.   

Грудень 1997 – Вересень 2002 – Головний редактор, агентство новин «Інфобанк» (Львів). Основні обов’язки: формування, редагування та випуск щоденного інформаційного бюлетеня найважливіших економічних новин України (економіка, новини великих компаній, зміни у законодавстві, показники) українською, російською та англійською мовами, управління штатом агентства та мережею кореспондентів і джерел офіційної інформації у всіх регіонах України, центральних законодавчих органах та органах виконавчої влади. Серед основних передплатників бюлетеня були Міжнародний валютний фонд, Європейський банк реконструкції та розвитку, Світовий банк, іноземні посольства, представництва міжнародних компаній.  

Січень 1994 – Листопад 1997 – Керівник інформаційної служби, «Радіо Люкс» (Львів). Основні обов’язки: створення «з нуля» інформаційної служби радіостанції, керівництво штатом журналістів служби, створення сітки інформаційних програм, випуск в ефір національних, регіональних та міжнародних радіоновин, організація прямих радіотрансляцій важливих подій. 

Грудень 1992 – Грудень 1994 – Продюсер програм, радіо «Львівська Хвиля» (Львів). Основним обов’язком був випуск щоденної ранкової інформаційно-розважальної програми українською та англійською мовами. 

Травень 1992 – Листопад 1992 – Кореспондент, газета «Високий Замок» (Львів).

Володіння мовами: українська, російська, англійська, польська – вільно, базові знання литовської та німецької мов. 

Технічні навички: знання комп’ютерних систем під управлінням Microsoft Windows 8, 10 та 7 на рівні досвідченого користувача – адміністратора системи, володіння пакетом Microsoft Office на рівні досвідченого користувача, досвід побудови невеликих дротових та бездротових комп’ютерних мереж, розробки статичних веб-сайтів (HTML), базові знання систем на базі Linux. 

Участь у професійних та громадських організаціях: 

·       член Національної Спілки журналістів України з 1996 р., 

·       з 2018 р. – член правління громадської організації «Лінія102.Юа» (мета діяльності організації – розвиток транскордонного транспортного сполучення між Польщею та Україною).

·       З 2018 р. є ініціатором та співорганізатором спільноти PR-фахівців Західної України «Western EBA PR Hub» при Західноукраїнському офісі Європейської бізнес-асоціації. Мета діяльності спільноти – обмін досвідом та популяризація переваг і можливостей ефективного PR для бізнесу. У рамках спільноти відбуваються щомісячні зустрічі з фахівцями з комунікацій з різних галузей економіки та бізнесу.  

·       З 2019 р. – ГО «Мала академія літератури і журналістики», член організації – проректор (на громадських засадах).

Тренерсько-викладацька діяльність:

2012-2015 р. - Викладання курсів «Основи управління репутацією» та «PR для сучасного бізнесу» у Школі реклами ім. Генрі Форда (Львів) та Львівській академії бізнесу (LABIZ, м. Львів) (нині вказані організації не існують).

2015 р. – Проведення майстер-класів «Основи управління репутацією для державних структур» для підрозділів Центру зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області та дільничних інспекторів і оперативних працівників Самбірського МРВ ГУ МВС України у Львівській області (у рамках пілотного проекту з реформування органів внутрішніх справ України).

Травень 2015 р. – 2018 р. – проведення тренінгів  «Основи управління репутацією для державних органів», «Комунікаційний менеджмент у судах», «Доброчесність публічної служби», «Взаємодія з журналістами в контексті законодавства України про інформацію» для Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України. Слухачі – вперше призначені судді, керівники та заступники керівників апаратів судів, прес-секретарі судів та працівники суду, уповноважені на виконання обов’язків прес-секретарів. 

Вересень 2015 р. – проведення 7-годинного семінару «Ефективні публічні виступи та взаємодія зі ЗМІ» для працівників Рівненської міської ради та комунальних підприємств Рівного у рамках транскордонного проекту «Співпраця міст Рівного і Любліна як один з елементів розвитку прикордонної території» (замовник – консалтингова компанія «PM Business Solutions»).  

Leopolis.news