logo
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Депутати Львівської облради звільнятимуть Гірняка та Білоуса на позачерговій сесії

20-09-2019 14:471186

Депутати Львівської облради звільнятимуть Гірняка та Білоуса на позачерговій сесії
Фото: ЛОР

24 вересня депутати Львівської обласної ради зберуться на ХХІ позачергову сесію, де розглядатимуть питання про дострокове припинення повноважень заступників голови ЛОР Володимира Гірняка та Андрія Білоуса.

Таке рішення члени президії Львівської облради ухвалили під час засідання сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Голова ЛОР Олександр Ганущин розповів, що до нього учора звернулися депутати ради із вимогою про внесення питання щодо дострокового припинення повноважень першого заступника голови Львівської обласної ради та заступника голови Львівської обласної ради. Відповідно до Регламенту ради для скликання позачергової сесії треба щонайменше третину підписів депутатів (28), а вимогу підписали 32 депутати. Тож голова ЛОР ініціював проведення позачергової сесії у вівторок, тобто через п’ять днів після отримання звернення.

Також у порядку денному сесії буде інформація щодо проведення видатків по субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у Львівській області. Крім того, депутати планують звернутися до прем’єрміністра України, міністра фінансів України, міністра розвитку громад та територій України стосовно неприпустимості затягування у фінансуванні державного фонду регіонального розвитку та субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Нагадаємо, 10 вересня сесія Львівської облради визнала незадовільною роботу Володимира Гірняка, а також взяла до відома звіт першого заступника голови ЛОР Андрія Білоуса та визнала незадовільною його роботу.

 

На сайті Львівської обласної ради з’явились проекти рішень, які передбачають дострокове припинення повноважень заступників голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка та Андрія Білоуса.

 

Леся БУРБАН, Leopolis.news