logo
29/04
2 ...

Військові Нацгвардії зустрілися із керівництвом Львівського університету природокористування

15-04-2024 19:32162

Військові Нацгвардії зустрілися із керівництвом Львівського університету природокористування
Фото: lnup.edu.ua

Напередодні у стінах Львівського національного  університету природокористування відбулася зустріч представників 12-ї бригади спеціального призначення Національної гвардії України «Азов» із виконувачем обов’язків ректора Університету професором Василем Лопушняком.

Як інформує пресслужба університету, військові Сергій Білоконь, Павло Дерев’янко (Хорунжа служба «Азов»), Андрій Лазорко (Рекрутинговий центр «Азов» у м. Львів) ознайомились із кабінетом довійськової підготовки, що став осередком знань та практичних навичок з навчальної дисципліни «Фізичне виховання та основи захисту України» для студентів закладу.

У результаті зустрічі учасники домовилися про спільні патріотичні заходи з метою навчання здобувачів вищої освіти тактичної медицини, елементів військової справи, необхідних для служби в Силах оборони України і у складному сьогоденні.  

«Така співпраця є сьогодні надзвичайно актуальною і потрібною для сучасної молоді як важливий елемент військово-патріотичного виховання. Молодь цікавиться лекціями, презентаціями, виставками на історичну та воєнну тематику», - зазначив Василь Лопушняк.

Leopolis.news