logo
05/05
04/05
03/05
2 ...

Студенти ЛНУ ім. І. Франка – призери Кубка Львівської області з дзюдо

24-04-2024 20:29394

Студенти ЛНУ ім. І. Франка – призери Кубка Львівської області з дзюдо
Фото: пресцентр ЛНУ ім. І. Франка

Нещодавно у Львові відбувся Кубок Львівської області з боротьби дзюдо, в якому активну участь взяли студенти Львівського національного університету імені Івана Франка й здобули низку високих нагород.

 

Про це інформує пресцентр ЛНУ ім. І. Франка.

За результатами турніру, під час якого спортсмени зустрічалися у безкомпромісній, але чесній боротьбі за першість, студентам Львівського університету вдалося взяти перевагу над своїми суперниками і вибороти золоті, срібні та бронзові нагороди.

Тож, переможцем змагань із боротьби дзюдо у категорії до 100 кг став студент економічного факультету Артем Колотов. Срібну нагороду у категорії до 73 кг заслужено здобув студент цього ж факультету Володимир Куливацький. Окрім того, у цій категорії студент факультету прикладної математики та інформатики Назар Козачук зумів перевершити суперника, здобувши бронзову нагороду.

Також за результатами змагань, бронзові медалі вибороли студенти факультету електроніки та комп’ютерних технологій Львівського університету. Серед них – Ігор Войченко у категорії до 66 кг, Руслан Колотов у категорії до 90 кг та Владислав Сауляк у категорії до 100 кг.

Додамо, що у Кубку Львівської області з боротьби дзюдо взяли участь і студентки Університету, які продемонстрували чудову витривалість і спортивні навички. Тож серед жінок у категорії до 63 кг бронзову нагороду виборола студентка географічного факультету Віталія Марфіян.

Незмінним наставником студентів є Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури, майстер спорту, старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Араз Туваков.

Leopolis.news