logo
07/05
2 ...

Львівський ветуніверситет підписав договір про співпрацю з Радою адвокатів Львівщини

26-04-2024 18:13151

Львівський ветуніверситет підписав договір про співпрацю з Радою адвокатів Львівщини
Фото: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицього

25 квітня 2024 року відбулася робоча зустріч виконувача обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака, виконувача обов’язків завідувача кафедри права Юлії Коверко та викладачів кафедри Ростислава Лемехи, Олени Різенко та Ольги Капітан з виконувачем обов’язків голови Ради адвокатів Львівської області Уляною Ковною. 

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Учасники зустрічі обговорили можливості подальшої співпраці у підготовці правників, в організації і проведенні спільних наукових та культурно-просвітницьких заходів, обміні досвідом, наданні Радою методичної та консультативної допомоги у формуванні програм практик та програм навчальних дисциплін тощо. За підсумками зустрічі було підписано договір про співпрацю та договір про виробничу практику здобувачів вищої освіти на базі Ради адвокатів Львівської області.

Така співпраця є важливою для нашого Університету, адже особливістю освітньо-професійної програми «Право» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти є акцентування уваги на правовому забезпеченні і проблематиці адвокатури та адвокатської діяльності шляхом теоретичного навчання та практичної підготовки. А залучення до навчального процесу досвідчених фахівців сприятиме підвищенню якісної підготовки правників та допоможе сформувати у них ті вміння та навички, які посилять їх конкурентні переваги на ринку праці.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news