logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

У Самборі Михайло Цимбалюк презентував команду «Батьківщини», яка братиме участь у місцевих виборах

24-09-2020 15:442124

У Самборі Михайло Цимбалюк презентував команду «Батьківщини», яка братиме участь у місцевих виборах
Фото: Миколи Сенейка

Учора народний депутат України, голова Львівської обласної партії «Батьківщина» Михайло Цимбалюк в улюбленому для себе місці – Самбірському історично-етнографічному музеї «Бойківщина» представив команду своєї політичної сили, яка братиме участь у місцевих виборах.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

На презентацію прибули представники «Батьківщини» від міста Самбір, району, а також Старосамбірщини і Турківщини, оскільки ці території вже будуть в оновленому Самбірському районі. Кандидатів на голів ОТГ та депутатів різних рівнів затвердили на обласній конференції. А таких загалом більше трьох тисяч.

«Наша команда, – сказав Михзайло Цимбалюк, – йде на місцеві вибори, маючи чітку програму розвитку території. І відповідальність, бо від того, кого оберуть до влади, а депутат обласної, районної рад чи ОТГ – він також влада, залежить майбутнє держави. Кандидати від «Батьківщини» фахові, досвідчені. Є й молоді, які матимуть у кого вчитися, з кого брати приклад».

Кандидатами на голову Самбірської міської ОТГ стали Любов Мосійчук , Турківської ОТГ – Мирослава Павлик, Рудківської ОТГ – Юрій Шведа, а Ралівської ОТГ Ігор Максимів. Вони є членами «Батьківщини» або очолюють первинні партійні організації.

На зустрічі були названі кандидати до обласної ради від «Батьківщини». Це, зокрема, науковці франкового університету Уляна Парпан та Мар’ян Лозинський, а також добре відомий та авторитетний серед самбірчан підприємець Володимир Мурайко.

Водночас Михайло Цимбалюк озвучив списки кандидатів до районної ради та всіх ОТГ Самбірщини. І при цьому зазначив, що вибори будуть непростими через законодавчу недосконалість. Тому він завжди буде із своєю командою, разом проводи муть зустрічі в містах і селах колишніх трьох районів.

«Це не просто вибори, – наголосив нардеп, – а наше спільне майбутнє. Бо нині потребує негайного захисту вчитель, медик, підприємець, пенсіонер. Що робити з бібліотеками? Треба зберегти село, розвивати дитячі садки, школи, заклади культури, спорту… Роботи багато. Не можна допустити, щоб люди казали, що влада не така. Вірю в команду «Батьківщини» Самбірщини, вона втілить в життя програму партії». 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news